topframe

Wie zijn wij?


ParaBench is een compleet onafhankelijke organisatie. Het initiatief hiervoor is genomen door Intramed, de Praktijk Index en Magistro.

Intramed

Dossierbeheer, verslaglegging en declaratie. In de moderne praktijk is de administratieve lastendruk groot. U bent bij Intramed aan het juiste adres om de administratieve afhandeling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het doel van Intramed is dat u meer tijd hebt voor de zorg voor patiënten.

Intramed is marktleider op het gebied van software voor de paramedische zorg. Meer dan 19.000 paramedici gebruiken de software van Intramed. Niet alleen vanwege de efficiëntie, maar zeker ook vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid. Intramed werkt intensief samen met alle betrokkenen in de zorgketen, van klanten tot verzekeraars. Dat levert een product op dat volledig is toegesneden op de eisen uit de branche en de wensen van de gebruikers. Maatwerk, gebruiksgemak en optimale service gaan hand in hand.

 


 

 

 

De Praktijk Index

De Praktijk Index (DPI) is een adviesbureau dat (webbased) instrumenten levert waarmee organisaties in de zorg (met name zorgaanbieders) informatie over o.a. hun kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid kunnen (laten) meten, analyseren, vergelijken en visualiseren. Daardoor kunnen zij zowel hun kwaliteit als rendement verbeteren.

De Praktijk Index wil met haar producten een bijdrage leveren aan een zichtbare verbetering van de kwaliteit van zorg.

De toegevoegde waarde van DPI zit in:

  • De presentatie en visualisatie van de informatie: intuïtief, visueel aantrekkelijk, eenvoudig, toegespitst op de gebruiker.
  • Het optimaal gebruik maken van bestaande registraties en databronnen.

 
 

 

 

Magistro

Magistro is in de zorgmarkt dé partij die haar focus heeft gelegd op het oplossen van de integratieproblematiek. Door de wildgroei aan applicaties in zowel eerste- als tweedelijns zorg is er grote behoefte aan uitwisseling van gegevens onderling en waar mogelijk aan integrale oplossingen.

Magistro bewees haar kunnen in diverse projecten waarin datamining, integraties, berichtvertalingen en of declaraties cruciaal zijn voor werkende toepassingen. Wij maken additionele modules op en tussen standaard systemen.
Magistro is tevens de bouwer  van  Insider Software: www.insidersoftware.nl, business Intelligence voor de huisartsen en een benchmarktool voor de Zorggroepen.

 

topframe